Na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen leek 2019 een jaar zonder concerten te worden voor Will Tura. Maar muzikaal talent van zijn kaliber laat zich niet temmen. En zo bestijgt de keizer van het Vlaamse lied op 11 juli het podium van de AB voor een uitzonderlijk concert. Het enige optreden dat hij dit jaar geeft, vindt plaats op Vlaanderen Feest, Brussel Danst en is een samenwerking met het gerenommeerde Brussels Philharmonic.

Voor deze speciale gelegenheid wordt Tura’s vaste band aangevuld met een 57-koppig symfonisch orkest. Verwacht je aan een unieke uitvoering van alle bekende hits uit een rijkgevulde carrière die meer dan een halve eeuw omspant.

De opbrengst van het concert gaat naar Kom op tegen Kanker.

start ticketverkoop: donderdag 9 mei om 11:00


Op 11 juli wordt de Vlaamse feestdag elk jaar uitbundig gevierd in het hart van de hoofdstad. Tijdens ‘Vlaanderen Feest, Brussel Danst’ verandert het centrum van Brussel in een dansvloer, wandelparcours en podium voor bekende artiesten, met tal van activiteiten voor jong en oud. Vier, zing en dans mee.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten op Vlaanderen Feest, Brussel Danst? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief.

Programma

binnenkort meer info

praktisch