Brussels Philharmonic biedt met Symfomania! een unieke formule voor (groot)ouders en (klein)kinderen (+ 8 jaar) om samen een concertavond te beleven. Terwijl de ouders genieten van het eerste deel, maken de kinderen kennis met de muziek die ze in het tweede deel, samen met hun ouders en de rest van de zaal, helemaal live zullen horen.


Vandaag ontdekken we alles over Roméo et Juliette
van Sergei Prokofiev!
Een superromantisch verhaal, met stiekeme afspraakjes, grootse gevechten een een tragisch einde...

> workshop + concertticket: €5


Een paar keer per seizoen zijn er voor de pauze lege stoelen in het Concertgebouw… die na de pauze ingenomen worden door nieuwsgierige aagjes vanaf 8 jaar! Ze ontdekken tijdens het eerste deel, in een aparte workshop, liefdesverhalen of sprookjes, dreigende onweders of frivole danspasjes – alles kan, alles mag in de boeiende wereld van symfonische muziek.

Tijdens de pauze piepen we even achter de schermen van het orkest, en wie weet: misschien mag iemand heel even het dirigeerstokje vasthouden!

Daarna is het tijd om allemaal samen te genieten, plaats te nemen in het pluche van de concertzaal, het orkest aan het werk te zien en de muziek nu helemaal live te horen...

Programma

praktisch

lees ook