Ontdek voor het concert een stukje Brussel met Muntpunt!

Ontdek Brussel per tram en doorkruis het zuidelijke gedeelte van de stad, van Elsene tot Sint-Gillis, het Zuidstation en het Jubelpark. Op tram 81 lijk je wel door een postkaart te sporen. De tramrit leidt je langs statige herenhuizen, majestueuze lanen, de rand van het Zoniënwoud en de tuinwijken Logis en Floréal. Er worden enkele stops voorzien voor korte wandelingen en een drankpauze.

De stadstour start om 14:30 aan de ticketshop van Flagey en is afgelopen om 18:00. De dag feestelijk afsluiten? Met het voordelige combi-ticket kun je nadien naar het concert Flagey Piano Days: Giltburg plays Beethoven in Flagey.


Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen: het is onze passie – net als die van Flagey en van Muntpunt dat bij alle concerten op zaterdag een onverwachte ontdekking van onze mooie hoofdstad organiseert. (NL & FR)

Ga op stap met ervaren gidsen, en laat je meeslepen tijdens deze bijzondere ontdekkingen van Brussel: te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Programma

14:30 - 18:00 uur • Wandeling: Met de tram langs herenhuizen, woud en tuinwijken (Brukselbinnenstebuiten, NL & FR)
20:15 - 22:30 uur • Concert Flagey Piano Days: Giltburg plays Beethoven

praktisch