Ontdek voor het concert een stukje Brussel met Muntpunt!

Als secretaris-generaal van Kongo wilde Edmond Van Eetvelde een riante woning en als progressief liberaal laat hij dit bouwen door Victor Horta in 1895. Het luxueuze interieur baadt in een zee van licht. De exotische houtsoorten en materialen liggen in het verlengde van de beroepsbezigheden van de opdrachtgever. De landschapstuin van de wijk wordt weerspiegeld in de planopbouw van de woning.

Deze woning is het meest gedurfde en de meest vernieuwende realisatie van Horta, gelegen in de Noord-Oostwijk van Brussel.

De stadstour start om 15:00 aan de ticketshop van Flagey en is afgelopen om 18:00. De dag feestelijk afsluiten? Met het voordelige combi-ticket kun je nadien naar het nieuwjaarsconcert Happy 2020! in Flagey.


Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen: het is onze passie – net als die van Flagey en van Muntpunt, dat bij alle concerten op zaterdag een onverwachte ontdekking van onze mooie hoofdstad organiseert. (NL & FR)

Ga op stap met ervaren gidsen, en laat je meeslepen tijdens deze bijzondere ontdekkingen van Brussel: te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Programma

15:00 - 18:00 uur • Wandeling: Hotel Van Eetvelde (Korei, NL & FR)
20:15 - 22:30 uur • Concert Happy 2020!

praktisch