Ontdek voor het concert een stukje Brussel met Muntpunt!

Ga op familiewandeling met Bruegel in de Brusselse hoog- en laagstad en kom meer te weten over de eet-, drink-, slaap- en kledinggewoontes uit zijn 16de eeuw. Een gids van Korei leidt je vanaf de hertogelijke site van de Coudenberg tot in het centrum van Brussel met de Grote Markt. Het parcours is opgenomen in de publicatie Pierewaaien met Bruegel, waarvan je een gratis exemplaar ontvangt bij deze wandeling.

De stadstour start om 15:00 aan de ticketshop van Flagey en is afgelopen om 18:00. De dag feestelijk afsluiten? Met het voordelige combi-ticket kun je nadien naar het concert Ein Heldenleben in Flagey.


Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen: het is onze passie – net als die van Flagey en van Muntpunt, dat bij alle concerten op zaterdag een onverwachte ontdekking van onze mooie hoofdstad organiseert. (NL & FR)

Ga op stap met ervaren gidsen, en laat je meeslepen tijdens deze bijzondere ontdekkingen van Brussel: te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

Programma

15:00 - 18:00 uur • Wandeling: Pierewaaien met Bruegel (Korei, NL & FR)
20:15 - 22:30 uur • Concert Strauss: Ein Heldenleben

praktisch

koop tickets