inleiding

Het klassieke muziekfestival met het hoogste rock ’n roll-gehalte – zo omschrijft het Festival Musiq’3 zichzelf! Al sinds de eerste editie wil Festival Musiq’3 het plezier van klassieke muziek delen met een zo breed, jong en divers mogelijk publiek.

En dat doet het door open te staan: open voor alle muzikale stijlen, van klassiek tot jazz, van wereldmuziek tot rock. Open voor alle musici: grote sterren staan naast jonge snaken uit de academies. Open voor elk publiek: of je nu komt met vrienden, het hele gezin, als koppel of gewoon alleen, iedereen kan er genieten van prachtige muzikale momenten, in een een feestelijke en gezellige sfeer.

Laat die zomer maar beginnen!

Programma

concert geannuleerd

De gezondheid van iedereen betrokken bij onze concerten heeft absolute prioriteit. Daarom annuleert Brussels Philharmonic, in overleg met zijn partners, deze concerten.

Alle getroffen tickethouders van de betrokken concerten worden eerstdaags gecontacteerd door de respectievelijke organisator.

artiesten

Stéphane Denève

dirigent

Stéphane Denève is de muziekdirecteur van Brussels Philharmonic. Deze Franse topdirigent combineert in zijn programma’s de muziek uit de 21ste eeuw met de grote klassiekers, en zet zo een dialoog op tussen het repertoire van vroeger en dat van de toekomst.

lees de biografie

Beatrice Rana, piano

solist

praktische info

Tickets

vanaf TBA

locatie

concert

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20

ticketshop

> online
www.flagey.be

> telefonisch
+32 2 641 10 20
(dinsdag tot vrijdag, 12:00 > 17:00)


> ticketshop
Flagey, Heilig Kruisplein, 1050 Brussel
(dinsdag tot vrijdag, 12:00 > 17:00)