Brussels Philharmonic en Muntpunt delen een grote passie: Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen. En hoe kan dat beter dan met een wandeling door de stad, een heerlijk diner en een fantastisch concert als afsluiter? Ontdek dankzij deze combi-concerten de hoofdstad zoals je haar nog nooit zag!

Wandel door het prachtige Elsene. Klassieke muziek, mythologische verhalen én een ervaren Brusselgids van Korei tonen je de weg. Geniet van een heerlijke maaltijd in restaurant l'Architecte en bewonder het vernuft van Beethoven en Brahms tijdens het Beethoven 5 concert van Brussels Philharmonic.

Wist je dat operadiva Maria Malibran en Charles de Bériot, oprichter van de Belgische Vioolschool, in Elsene hebben gewoond? Het Malibranpaviljoen, de voormalige woning van het beroemde koppel en het huidige gemeentehuis, staat symbool als scharnier tussen de classicistische muziek en de romantiek. Met een gids van Korei volg je een parcours rond klassieke muziek verwikkelt in mythische verhalen.

15:00 - 17:30 uur • Wandeling, vertrek vanaf Heilig Kruisplein, Elsene
18:00 - 19:30 uur • Diner (optioneel) in L'architecte
20:15 - 22:10 uur • Concert Beethoven 5 in Flagey

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20