Op zaterdag 1 december tussen 18:00 en 20:00 organiseren Flagey en Brussels Philharmonic een grote spaghetti-avond in Flagey in het kader van Brussel Helpt, de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ. Kom met je vrienden een bord spaghetti eten en steun zo mee het Toekomstatelierdelavenir (TADA). Bij TADA gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brussel elk weekend naar de zaterdagschool. Ze ontdekken zichzelf en de maatschappij via boeiende praktijklessen van bevlogen professionals.

Ben je er graag bij op 1 december? Koop je bord spaghetti (bolo of veggie) hier.


Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ in samenwerking met haar partners en met de gemeenschapscentra. Dit jaar steunt Brussel Helpt het ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). Hier gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brussel elk weekend naar de zaterdagschool. Bij TADA ontdekken ze zichzelf en de maatschappij via (plezante) boeiende praktijkles van bevlogen professionals.

Op 1 december organiseert BRUZZ ‘de Grootste Spaghettislag ter Wereld’. Deelnemen kan door spaghetti te eten op één van de vele gezellige locaties. Of maak zélf spaghetti en laat de Brusselaars meegenieten van jouw kookkunsten. Kan je er niet bijzijn? Steun Brussel Helpt dan met een donatie.

LET OP: spaghetti bestellen kan tot en met 28 november!

Programma

praktisch

koop tickets