afterparty: MandolinMan invites Liliane St-Pierre

Na een concert zit je vol energie en emoties die je wil delen. Daarom zijn er afterparties, waar je kan napraten met vrienden bij een drankje, kennis kan maken met de musici of een nabeschouwing kan volgen. De live muziek zorgt voor de juiste sfeer, in lijn met de concertavond.

Op 4 en 5 januari wordt de concertavond feestelijk afgesloten door MANdolinMAN met speciale gast Liliane St-Pierre.

4 & 5 januari: mandolinman ft. liliane st-pierre

post concert - inkomhal Flagey

Europa’s enige actieve mandolinekwartet is gespecialiseerd in het naar z’n hand zetten van Vlaamse traditionele melodieën. Door deze oude dansmuziek te brengen op mandolines en ze te voorzien van eigentijdse arrangementen krijgt ze een verrassend tijdloos en universeel karakter. “Wals Berg” zou niet misstaan in een klassieker van Fellini, “polka Elewijt” doet menig country-muzikant meestampen met de voeten, “Wals Eppegem” lijkt zo weggelopen uit een valse musette-compilatie…

Met dit repertoire stond MandolinMan al op talrijke binnenlandse en buitenlandse podia, maar daarnaast werken de heren ook vaak samen met andere muzikanten, zoals bijvoorbeeld met Liliane St-Pierre. 2019 is een jubileumjaar voor de Diestse zangeres want dan staat ze maar liefst 55 jaar op de planken, en dat doet ze nog steeds met verve. Hoewel zij vooral bekend is van “Soldiers of love”, Eurosong en haar samenwerking met Claude François heeft Liliane nog tal van hits op haar naam staan en heeft zij aan tal van bekende producties deelgenomen.

Sinds enkele maanden zijn MandolinMan en Liliane samen op tournee met de show “Bazaar Bizar” en daaruit zullen ze deze avond enkele hoogtepunten brengen. Een ongewone, maar wonderwel geslaagde combinatie!